INGREDIENTE:
- 500 GR CARNE DE VITEL;
- 10-15 CARTOFI NOI MICI;
- 5-6 ROSII;
- 5-6 CATEI DE USTUROI;
- SARE;
- PIPER;
- CIMBRU;
- ULEI DE MASLINE;
- PATRUNJEL VERDE;
Si cand este gata totul pune patrunjel verde tocat pe deasupra.
Se dau rosiile prin razatoare si sucul format il punem peste carne si cartofi, adaugam apa pana se acopera tot si introducem la cuptor.
Se curata cartofii se coaja si se aseaza pe carne;se sareaza.
Se scoate carne din frigider cam cu o ora inainte sa o pregatesti pentru a fi frageda. Se taie felii, s bate cu ciocanul, se condimenteaza cu sare, piper si cimbru.Se pune in vasul yena un pic de ulei de masline pe fund, se adauga carnea.POFTA MARE LA CEI MARI
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu