64f54664 "BUCATE PENTRU CEI MICI SI MARI...": vineri, 10 decembrie 2010

Va astept in bucataria mea....

Va astept in bucataria mea....

vineri, 10 decembrie 2010

MANCARICA DE PRAZ CU PUI

INGREDIENTE:



  • 6 PULPE DE PUI DEZOSATE;

  • 2 FIRE DE PRAZ;

  • 4 ROSII;

  • ZEAMA DE LA SUPA;

  • 4 LINGURI DE ULEI;

  • SARE;

  • PIPER;

  • CIMBRU;

Se fierbe carnea in apa cu piper si sare; se taie cubulete mici se se pune in tigaie cu prazul in 4 linguri de ulei pana se caleste putin.Se adauga zeama de la supa si lasam sa fiarba putin adaugam condimentele si sucul de la rosii si mai lasam pana scade.
POFTA MARE!

PIEPT DE PASARE CU SMANTANA

INGREDIENTE:

  • 2 PIEPTI DE PASARE MARI;
  • 1 BACON;
  • 1 ROTITA DE CASCAVAL;
  • UN BORCAN DE 800 GR DE SMANATANA;
  • PIPER;
  • CIMBRU;

Intr-un vas ena se pune borcanul de smantana(cea mai slaba smanatana), se taie pieptul de pasare felii si se aseaza in tava, deasupra se pun feliile de cascaval uniform pana se acopera cu cascaval. Deasupra se pune baconul taiat felii si se introduce la cuptor. Cand este gata se verifica cu furculita. Se presoara patrunjel verde deasupra. Este o reteta usor de facut si este absolut delicioasa.

POFTA MARE!