64f54664 "BUCATE PENTRU CEI MICI SI MARI...": PIEPT DE PASARE CU SMANTANA

Va astept in bucataria mea....

Va astept in bucataria mea....

vineri, 10 decembrie 2010

PIEPT DE PASARE CU SMANTANA

INGREDIENTE:

  • 2 PIEPTI DE PASARE MARI;
  • 1 BACON;
  • 1 ROTITA DE CASCAVAL;
  • UN BORCAN DE 800 GR DE SMANATANA;
  • PIPER;
  • CIMBRU;

Intr-un vas ena se pune borcanul de smantana(cea mai slaba smanatana), se taie pieptul de pasare felii si se aseaza in tava, deasupra se pun feliile de cascaval uniform pana se acopera cu cascaval. Deasupra se pune baconul taiat felii si se introduce la cuptor. Cand este gata se verifica cu furculita. Se presoara patrunjel verde deasupra. Este o reteta usor de facut si este absolut delicioasa.

POFTA MARE!

Niciun comentariu: