INGREDIENTE:
- 10 ARDEI POTRIVITI;
- UN SFERT DE PAINE;
- O CEAPA SAU DOUA-PUTETI SA PUNETI MAI MULTE;
- 1 KG DE CARNE(PUI SI VITA) PROASPATA;
- O CESCUTA DE OREZ;
- 5 ROSII COAPTE BINE;
Se dau prin masina de tocat carnea, ceapa si o rosie. Painea se pune la muiat intr-un vas cu apa, se stoarce si se da tot prin masina de tocat. Orezul se alege si se spala si se ameasteca cu compozitia. Pentru cei mari se adauga condimente sare, piper si cimbru. Daca mai vreti tot pentru cei mari se pun 2 sau 3 oua pentru compozitie. Rosiile se dau prin storcatorul de fructe. Se scot cotoarele la ardei, se umplu cum compozitia si se pun capacele deasupra de rosii. Se pun in carticioara se adauga apa clocotita deasupa, zeama de la rosii pana aproape se acopera si se pune capacul.Se las la facut cam doua ore.
POFTA MARE LA CEI MICI SI MARI!