INGREDIENTE:
- 2 MERE;
- 1 PACHETEL MIC MARGARINA SAU UNT;
- SCORTISOARA;
- 1 LINGURITA DE ZAHAR;
POFTA MARE LA CEI MICI SI MARI!
Se prajesc in ulei, dar nu la flacara foarte mare si se scot pe o foaie de hartie pentru a absoarbe uleiul; se serveste cald.
Se face o compozitie din faina, sare, piper, boia dulce si cimbru se se bate cu furculita pana devine o pasta omogena nu foarte groasa si se dau rondele de ceapa prin ea:
Se taie feliute mai grosute, tip rondele:
Se curata 2 cepe marisoare de coaja:
POFTA MARE LA CEI MARI!
Se spala cartofii si se pun la fiert in oala cu tot cu coaja. Se incearca cu furculita cand sunt gata si se decojesc de coaja. Se taie in doua fiecare cartof si dupa felii subtiri; cepele se curata de coaja si se taie solzisori se presoara sare si se freaca si se spala sa iasa sarea din ea. Rosiile cherry se taie in patru bucati si se pun peste celelalte ingrediente. Se pune dupa gust sare, piper si patrunjelul verde si se serveste cu paine prajita.
POFTA MARE LA CEI MARI!