Aceasta reteta este buna pentru bebelusi intre 10-12 luni si constituie masa de la ora 13:30. Este buna si pentru adulti. Este buna pentru 2-3 portii si dureaza o ora jumatate sau doua.
INGREDIENTE:
INGREDIENTE:
- 250 g carne de vita;
- 2-3 felii radacina de patrunjel;
- 1 morcov;
- o sfecla mica;
- 1 mana de taietei;
- 1/4 l bors;
- 2 linguri de smantana;
- frunze de patrunzel.
Taitei de casa: Iti trebuie un ou marisor, 6-7 linguri de faina, 1 lingurita de apa si se amesteca pana devine un aluat care sa nu se lipeasca de mana. Se intinde o foaie subtire cu sucitorul, se taie cu cutitul , se pune parte peste parte si se taie taiteii cat de subtire sau grosi doriti. Si se rasfira pe masa.
Se spala carnea de vitel, se pune la fiert in apa si putina sare, se spuneaza, se adauga zarzavaturile tocate marunt cubulete mici si se lasa la fiert pana carnea devine moale.Se pun taiteii cand este fiarta carnea se lasa pana fierb si ei. Se adauga borsul, iar la sfarsit verdeata tocata marunt. O servesti dreasa cu smantana.
POFTA MARE LA CEI MARI SI MICI!