64f54664 "BUCATE PENTRU CEI MICI SI MARI...": luni, 13 decembrie 2010

Va astept in bucataria mea....

Va astept in bucataria mea....

luni, 13 decembrie 2010

BUDINCUTA CU BRANZA CALCICA

INGREDIENTE:

  • 50 GR BRANZA CALCICA;
  • 100 GR CEREALE MULTICEREALE CU FRUCTE;
  • 1 LINGURITA CU UNT;
  • 1 LINGURA DE PESMET;
  • 1/2 BANANA;
  • 1/2 GALBENUS;

Se prepara cerealele dupa instructiunile de pe ambalaj si se amesteca cu branza calcica. Se unge o craticioara cu unt, se tapeteaza cu pesmet si se toarna amestecul. Deasupra, se adauga galbenusul frecat si bucatelele de banana. Se pune craticioara la cuptor 30 de minute.

SALAU LA CUPTOR CU LEGUME




  • ESTE MANCAREA PREFERATA A FETITEI MELE.

INGREDIENTE:

  • SALAU FILE;

  • 2 CATOFI MARI;

  • 1 MORCOV;

  • 1 ARDEI GRAS ROSU;

  • 4 ROSII COAPTE;
  • PATRUNJEL VERDE;

  • 4 CANI DE APA;

  • UNT;

  • ULEI DE MASLINE;

Se unge tava cu unt se intinde salaul file se stopeste cu cateva picaturi de ulei de masline. Deasupra se pun catofii, ardeiul gras si morcovul taiati cubulete. Se acopera cu capacul si se introduce la cuptor la foc mare. Dupa o ora jumatate se adauga sucul de la rosii si se acopera la loc si se mai lasa o jumatate de ora. Cand se va servi se presoara patrunjel verde deasupra.

POFTA MARE PENTRU CEI MARI SI MICI!