INGREDIENTE:
- 2 MINOLE;
- 2 MERE;
Se curata minolele si merele de coaja si se scot cotoarele la mere. Se dau fructele prin storcatorul de fructe si se bea proaspat.
Se curata minolele si merele de coaja si se scot cotoarele la mere. Se dau fructele prin storcatorul de fructe si se bea proaspat.
Se pun pulpele de curcan la fiert si se i-a spuma; se lasa la fiert o ora. Intre timp se curata cartofii de coaja si se pun taiati cuburi intr-o oala cu apa rece. Se iau andivele si se desprind foaie cu foaie se indeparteaza cu cutitul partea galbena si cotorul pentru a nu fi amare. Cand sunt gata se dau repede pe sub jetul de apa si se pun peste cartofi. Se taie ceapa uscata marunt si cea verde si se adauga in oala la fiert impreuna cu catofii si andivele. Se toaca salata verde marunt si se adauga in oala si zeama de la lamaie. La sfarsit se scoate carnea se toaca marunt si catoful, frunzele de andive si se poate adauga si iaurt si mararul tocat marunt si se dau prin blender. Se poate servi cu crutoane.
POFTA MARE LA CEI MICI SI MARI!
Se curata nectarinele de coaja si de sambure si se dau prin blender impreuna cu cele 2 linguri de branzica calcica.
ATENTIE: Orice piure din fructe si din legume se serveste atunci cand este gata.
POFTA MARE LA CEI MICI!