64f54664 "BUCATE PENTRU CEI MICI SI MARI...": luni, 20 decembrie 2010

Va astept in bucataria mea....

Va astept in bucataria mea....

luni, 20 decembrie 2010

PATE DE CASA

INGREDIENTE:

  • o tavita de ficat de pasare refrigerat;
  • 2 cepe mari;
  • jumatate pachet de unt;
  • 1 sau 2 linguri de mustar;
  • piper;
  • sare;

Ficatul de pasare si cele 2 cepe se pun la fiert. Cand sunt gata se lasa putin la racit si se dau prin robotul de bucatarie se adauga untul, mustarul, sarea si piperul.

POFTA MARE!

PUI CU BANANA

INGREDIENTE:

  • 1 BANANA;
  • 30 GR PIEPT DE PUI DEZOSAT;
  • ZEAMA UNEI LAMAI;
  • 2 FRUNZE PATRUNJEL;
  • O JUMATATE LINGURITA DE UNT;

Spala bine o banana si coace-o timp de 10 minute la cuptor(220 grade celsius) sau la vapori. Fierbe carnea de pui, apoi paseaza-o. Cand banana e gata, desfa cu grija coaja, pune-i continutul intr-o farfurie si zdrobeste-l impreuna cu untul si cu cateva picaturi de zeama de lamaie. Adauga carnea de pui si frunzele de patrunjel, bine maruntite. Amesteca bine intreaga compozitie.

POFTA BUNA CELOR MICI!