INGREDIENTE:
- 10 CIOCANELE REFRIGERATE;
- 1 PIEPT DE PASARE REFRIGERAT;
- 3 SAU 4 CARTOFI;
- 3 SAU 4 CEPE MARI ROSII;
- 2 SAU 3 MORCOVI;
- 2 SAU 3 CATEI DE USTUROI;
- PATRUNJEL VERDE TOCAT MARUNT;
- DELIKAT BARBEQUE PENTRU PUI;
- CIMBRU;
Se dau copanele prin delikat si cimbru. Pieptul de pasare se taie felii grosute si se da tot prin delikat si cimbru si se introduc si pulpele si pieptul o ora la frigider la bait inainte de a fi facute. Se scot din frigider, se pun in tava; intre timp se curata cartofii, morcovii si ceapa si usturoiul de coaja. Se taie cartofii, morcovii pe lung si se pun in tava. Cepele rosii se taie in patru sau in opt depinde cat de mari sunt-tot pe lung si usturoiul se toaca feliute si se pun toate in tava peste carne. Se toarna pe deasupra apa pana nu se mai vede carnea si se introduce la cuptor la foc potrivit. Se lasa pana se rumeneste carnea si se serveste cu piure si patrunjel verde pe deasupra.
POFTA MARE LA CEI MARI!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu