64f54664 "BUCATE PENTRU CEI MICI SI MARI...": CORBICA RADAUTEANA

Va astept in bucataria mea....

Va astept in bucataria mea....

sâmbătă, 12 februarie 2011

CORBICA RADAUTEANA

Aceasta reteta este buna pentru adulti.

INGREDIENTE:

  • 500 GR PIEPT DE PASARE(PUTETI PUNE SI PULPE DE PASARE);
  • 1 MORCOV;
  • APROXIMATIV 100 GR TELINA;
  • 1 RADACINA PASTARNAC;
  • 1 RADACINA PATRUNJEL;
  • 1 ARDEI GRAS;
  • 1 CEAPA MARE;
  • 4 CATEI DE USTUROI;
  • O LEGATURA DE PATRUNJEL VERDE-TOCAT MARUNT;
  • 2 GALBENUSURI DE OU;
  • 250 GR DE SMANATANA;
  • 1 SAU 2 LINGURI DE OTET;
  • SARE;
  • PIPER;

Se taie pieptul cubulete mici si se bierbe cam in 2 l de apa cu putina sare. Dupa ce a fiert carnea cat de cat, se dau prin razatoarea mica morcovul, telina, patrunjelul, pastarnacul si se adauga in oala. Ceapa se toaca marunt si ardeiul se taie fidelute mici si se adauga si ele in oala la fiert. Se lasa la fiert cam aproximativ jumatate de ora. Cand au fiert si legumele se adauga smantana batuta cu galbenusurile si se amesteca repede. Se acreste cu otet se potriveste de sare, piper si se adauga partunjelul verde tocat marunt.

POFTA MARE LA CEI MARI!

Niciun comentariu: