Aceasta reteta este dulce, delicioasa si usor de realizat.
INGREDIENTE:
INGREDIENTE:
- 1 SAU 2 CANI DE OREZ;
- 2 MORCOVI MARI;
- 1 TELINA MICA;
- 2 ROSII;
- 1 RADACINA DE PATRUNJEL;
- 1 RADACINA DE PASTRANAC;
- 1 ARDEI GRAS;
- 2 CEPE;
- PATRUNJEL VERDE;
- MARAR VERDE;
- SARE;
- PIPER;
Se curata legumele si se spala; cepele se pun intregi, iar legumele in afara de rosii se taie pe lung ca pentru supa. Ardeiul se taie solzisori. Se pun legumele la fiert in oala timp de jumatate de ora, se adauga orezul curatat si spalat si se mai lasa la fiert aproximativ jumatate de ora. Se dau rosiile fie prin razatoare, fie prin storcatorul de fructe si se pune zeama la fiert fara coaja.Se lasa la fiert un sfert de ora si se adauga sarea, piperul, patrunjelul verde si mararul tocate marunt.Se serveste cu crutoane sau paine prajita.
POFTA MARE LA CEI MARI!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu