INGREDIENTE :
1 PIEPT DE PASARE
2 CEPE ROSII
1 UNT MIC
UN PAHAR DE VIN ROSU
PIPER
BUSUIOC
SARE SAU DELIKAT
SOS SOIA-OPTIONAL DACA DORITI.
SI TOT OPTIONAL DACA DORITI MAI PUNETI SI LEGUME:
- 2 ARDEI ;
- 2 ROSII;
- 2 MORCOVI. Mai puteti pune si alte legume daca doriti(la alegere).
Avem nevoie de 3 tigai impartim untul in 3 parti si punem bucatele in cele 3 tigai , in una punem puiul taiat bucatele mici, in una punem legumele si in cealalata tigaie ceapa si mestecam in toate ca sa nu se prinda. Dupa ce se rumenesc punem condimentele peste, iar la ceapa in afara de condimente mai punem putin vin pana capata o culoare maronie si oprim focul. Intr-o oala punem la fiert orezul si cand este gata il scoatem punem pe o farfurie. La carne si la legumele se mai adauga putina apa ca sa fiarba. Dupa ce s-au facut si legumele si carnea le rasturnam pe orez punem putin sos soia si ceapa facuta cu vin rosu. Pentru ornat 2 felii de lime si 2 fire de patrunjel verde.
Este delicoasa aceasta mancare: este rapid de facut si foarte sanatoasa. Am vazut o chinezoaica cum o prepara.
Va dorim pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu