INGREDIENTE:
- 1 L DE APA;
- O CEAPA ROSIE;
- 2 MORCOVI MARI SAU 4 MICI;
- UN DOVLEAC CAM DE 1 KG;
- SARE, PIPER-PENTRU ADULTI;
- O LINGURITA ULEI DE MASLINE;
- O LINGURA SAU 2 DE SMANTANA;
- PATRUNJEL VERDE;
Se pun la fiert ceapa taiata in 4 si mocovii rondele timp de o ora.Se taie dovleacul in bucatelele si se pune si el la fiert cam jumatate de ora. Se scot legumele se paseaza cu blenderul se adauga inapoi in apa la fiert si se adauga lingurita de ulei si se mai lasa 5 sau 10 minute.Se adauga si smanatanica si se mai lasa 5 minute la fiert. Se serveste cu patrunjel verde tocat marunt si cu crutoane. Cum prepari crutoanele: se ia painea, se taie cubulete, se stopeste cu ulei si se introduce la cuptor in tava.
POFTA MARE LA CEI MICI SI MARI!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu