INGREDIENTE:
- 1 CRAP SAU 2(DEPINDE CAT DE MULT VRETI SA FACETI);
- 1 MORCOV;
- 1/2 RADACINA TELINA;
- 1 RADACINA PASTARNAC;
- 1 RADACINA PATRUNJEL;
- 1 ARDEI GRAS ROSU;
- HREAN;
- OTET;
- 1 CAPATANA DE USTUROI;
- CATEVA PICATURI DE LAMAIE;
- 3 SAU 4 ROSII;
- ULEI DE MASLINE;
- PIPER;
- SARE SAU DELIKAT;
Se curata legumele si se taie pe lung si se pun in oala la fiert.Cand sunt aproape gata se taie pestele bucati nu foarte mici, potrivite si se pun la fiert.Cand sunt aproape gata se adauga condimentele, 1 sau 2 de ulei de masline, si cateva picaturi de zeama de lamaie. Se prepara hreanul si mujdeiul de usturoi(se piseaza cateii de usturoi, se adauga sare si piper si zeama de la rosii cu tot cu pulpa). Si se adauga pe langa hrean si usturoi si patrunjelul verde tocat marunt.
POFTA MARE LA CEI MICI SI MARI!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu