64f54664 "BUCATE PENTRU CEI MICI SI MARI...": DOVLECEI SI ROSII UMPLUTE

Va astept in bucataria mea....

Va astept in bucataria mea....

vineri, 18 februarie 2011

DOVLECEI SI ROSII UMPLUTE

Aceasta reteta este buna pentru bebelusi intre 10-12 luni si constituie masa de la ora 13:30.

INGREDIENTE:
  • 2 DOVLECEI;
  • 10 ROSII;
  • 2 CATEI DE USTUROI;
  • JUMATATE DE PIEPT DE PASARE;
  • 1 CEAPA MICA;
  • CATEVA FIRE DE PATRUNJEL VERDE;
  • 2 LINGURI DE OREZ;
  • CATEVA FIRE DE MARAR VERDE;
  • O LINGURA DE ULEI DE MASLINE;
Se spala rosiile si dovleceii si se curata de miez. Se dau prin masina de tocat: carnea, ceapa, usturoiul, verdeata si se amesteca cu lingura de ulei de masline si cu orezul. Se umplu cele 5 rosii si dovleceii cu umplutura obtinuta. Se dau la capete prin faina alba si se aseaza in oala. Din celelalte 5 rosii se obtine sucul de rosii(se dau prin storcatorul de fructe) si se varsa peste ardei si rosii in oala si se mai adauga apa calduta peste; pana se acopera cat de cat si se pune capacul deasupra. Cam in aproximativ doua ore e gata la foc potrivit.

POFTA MARE LA CEI MICI!

Niciun comentariu: