INGREDIENTE:
- 2 DOVLECEI;
- 10 ROSII;
- 2 CATEI DE USTUROI;
- JUMATATE DE PIEPT DE PASARE;
- 1 CEAPA MICA;
- CATEVA FIRE DE PATRUNJEL VERDE;
- 2 LINGURI DE OREZ;
- CATEVA FIRE DE MARAR VERDE;
- O LINGURA DE ULEI DE MASLINE;
Se spala rosiile si dovleceii si se curata de miez. Se dau prin masina de tocat: carnea, ceapa, usturoiul, verdeata si se amesteca cu lingura de ulei de masline si cu orezul. Se umplu cele 5 rosii si dovleceii cu umplutura obtinuta. Se dau la capete prin faina alba si se aseaza in oala. Din celelalte 5 rosii se obtine sucul de rosii(se dau prin storcatorul de fructe) si se varsa peste ardei si rosii in oala si se mai adauga apa calduta peste; pana se acopera cat de cat si se pune capacul deasupra. Cam in aproximativ doua ore e gata la foc potrivit.
POFTA MARE LA CEI MICI!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu