INGREDIENTE:
- 1 SFECLA ROSIE MARISOARA;
- 3 CARTOFI;
- 1 CEAPA;
- 1 RADACINA PASTARNAC;
- 1 RADACINA PATRUNJEL;
- 1/2 TELINA;
- 6 ROSII COAPTE BINE MARISOARE;
- 1 LEGATURA PATRUNJEL VERDE;
- BORS;
- PIPER;
- SARE SAU DELIKAT;
Se curata toata legumele, se spala si se toaca marunt, in afara de catofi care se toaca cuburi si se pun la fiert cam timp de o ora.Rosiile se dau ori pe razatoare, ori prin storcatorul de fructe si se mai lasa la fiert aproximativ un sfert de ora. Se pune borsul si se mai lasa la fiert aproximativ un sfert de ora. Si se serveste fierbinte cu patrunjel verde, ceapa verde(daca va place) si ardei iute.
POFTA MARE!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu