INGREDIENTE:
- 500 GR DE CARNE DE VITEL;
- 4 FELII DE DOVLEAC;
- 2 CEPE;
- 3-4 CATEI DE USTUROI;
- 2 LINGURI ULEI DE MASLINE;
- PATRUNJEL VERDE;
- CIMBRU;
- SARE SAU DELIKAT;
- PIPER;
Se scoate din frigider carnea de vitel inainte de a o prepara cu o ora pentru a iesi frageda. Se taie felii si se bate bine.Se toaca solzisori ceapa si usturoiul si se pun calit impreuna cu cele 2 linguri de ulei de masline in tigaie. Pe friptura de vitel se pune cimbru, sare si piper si se introduc bucatile de carne in tigaie se lasa putin la prajit si se adauga putina apa.Se lasa pana scade si se adauga dovleacul taiat cuburi pe deasupra si se mai lasa pana este gata. Se pune partunjel verde tocat marunt pe deasupra.
Cam asa arata:
POFTA MARE LA CEI MARI!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu