64f54664 "BUCATE PENTRU CEI MICI SI MARI...": LEGUME LA CUPTOR

Va astept in bucataria mea....

Va astept in bucataria mea....

vineri, 15 aprilie 2011

LEGUME LA CUPTOR



INGREDIENTE:
  • 2 DOVLECEI;
  • 2 MORCOVI;
  • 5-6 CARTOFI;
  • 2 CEPE;
  • 5-6 ROSII;
  • 1/2 CAPATANA USTUROI;
  • 1 LEGATURA PATRUNJEL VERDE;
  • SARE;
  • PIPER;
Se curata legumele si se spala. Cepele si morcovii se taie in patru; dovleceii se taie in feliute nu foarte subtirii si se aseaza in cratita. Cartofii se curata de coaja si se spala; se taie in patru bucati.

Se curata usturoiul si se zdrobeste si se presoara pe deasupra.

Rosiile se dau prin razatoare si cu sucul obtinut se toarna pe deasupra se sareaza si se pipareaza se pune putin ulei de masline si se completeaza restul cu apa pana aproape sunt acoperite legumele.


Se serveste cu patrunjel verde pe deasupra si cu muraturi.

POFTA MARE!

Niciun comentariu: