64f54664 "BUCATE PENTRU CEI MICI SI MARI...": PARJOALE DE DOVLECEI

Va astept in bucataria mea....

Va astept in bucataria mea....

joi, 6 octombrie 2011

PARJOALE DE DOVLECEI






Aceasta reteta este buna pentru adulti si fiindca maine este zi de post m-am gandit sa va ajut sa va mai dau ideii. Este reteta mea preferata de post.

INGREDIENTE:


  • 1 DOVLECEL POTRIVIT sau mai multi, depinde de cantitatea care vreti sa o faceti;


  • 1 CEAPA;


  • 2-3 CATEI DE USTUROI;


  • SARE;


  • PIPER;


  • FAINA;


  • PESMET;


  • MARAR SAU PATRUNJEL DACA DORITI;


Se da prin razatoare dovlecelul, ceapa, usturoiul si se stoarce de apa. Se pune putin ulei pentru a nu fi uscata compozitia, sare si piper. Se toaca verdeata marunt-este optional.Se formeaza parjolutele si se dau prin faina si la urma prin pesmet. Se prajesc in ulei si se servesc calde.




POFTA MARE LA CEI MARI

Niciun comentariu: