64f54664 "BUCATE PENTRU CEI MICI SI MARI...": INELE PANE

Va astept in bucataria mea....

Va astept in bucataria mea....

luni, 14 martie 2011

INELE PANE

Aceasta reteta este destinata adultilor si eu m-am gandit sa o fac pentru ca ma saturasem de mancarurile comune de post.

INGREDIENTE:
  • 2 CEPE;
  • FAINA;
  • SARE;
  • PIPER;
  • BOIA DULCE;
  • CIMBRU;
  • PATRUNJEL VERDE;

Se prajesc in ulei, dar nu la flacara foarte mare si se scot pe o foaie de hartie pentru a absoarbe uleiul; se serveste cald.
Se face o compozitie din faina, sare, piper, boia dulce si cimbru se se bate cu furculita pana devine o pasta omogena nu foarte groasa si se dau rondele de ceapa prin ea:



Se taie feliute mai grosute, tip rondele:


Se curata 2 cepe marisoare de coaja:



POFTA MARE LA CEI MARI!

Niciun comentariu: